Yritys

Liike


Ekokampaamossa hiuksia ja kauneutta hoidetaan luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Ekokampaajina olemme perehtyneet tuotteiden ainesosiin ja syntettisiä kemikaaleja vältetään niin pitkälle kuin mahdollista. Shantin tavoite on tarjota laatua niin palvelussa kuin käytettävissä tuotteissa, sekä Sinulle hetki aikaa rauhoittavassa ympäristössä. Palvelemme vain yhtä asiakasta kerrallaan.

Shantissa tehdään kaikki käsittelyt luonnon omilla aineilla. Käytettävät ja myynnissä olevat tuotteet shampoista muotoilutuotteisiin ja meikkeihin ovat ekologisia ja luonnonmukaisia tuotesarjoja.

Ideologiaamme kuuluu ekoperiaatteet kaikella tasolla; Käyttämällämme sähköllä on ekoenergiamerkki, ja kierrätämme kaiken mahdollisen, myös sisustus on lähes kokonaan hankittu käytettynä. Tee- ja kahvitarjoilu luonnollisesti luomulaatuisena.

 

Ekokampaamo Shantissa sinua palvelee koulutetut ekokampaajat...

Miia

Miia Itämetsä

Olen ollut ekokampaaja vuodesta 2011. Olin silloin ehtinyt työskennellä parturi-kampaajana jo yli 10 vuotta, mutta vasta ekoilun myötä syntyi halu perustaa oma kampaamo.

Innoituksenani on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin näkökulma, ja hiusten hyvinvointi lähtee tietenkin sisältä päin. Olen itseopiskellut terveellistä ravitsemusta, ja etenkin hiusten hyvinvointiin liittyvistä ravinto-asioista annan mielelläni vinkkiä. Olen myös käynyt Annukka Aarnion solumineraali-terapeutti-koulutuksen.

Nopo

Nopo Nuukaa

Valmistuin 2009 parturi-kampaajaksi ja ekokampaajan lisäkoulutuksen sain 2011. Tällä hetkellä opiskelen myös luonto- ja ympäristöalaa. Minua siis tapaat Shantissa maanantaisin ja lauantaisin. Tervetuloa!