Yritys

Liike


Ekokampaamossa hiuksia ja kauneutta hoidetaan luontoa ja ihmistä kunnioittaen. Ekokampaajina olemme perehtyneet tuotteiden ainesosiin ja syntettisiä kemikaaleja vältetään niin pitkälle kuin mahdollista. Shantin tavoite on tarjota laatua niin palvelussa kuin käytettävissä tuotteissa, sekä Sinulle hetki aikaa rauhoittavassa ympäristössä. Palvelemme vain yhtä asiakasta kerrallaan.

Shantissa tehdään kaikki käsittelyt luonnon omilla aineilla. Käytettävät ja myynnissä olevat tuotteet shampoista muotoilutuotteisiin ja meikkeihin ovat ekologisia ja luonnonmukaisia tuotesarjoja.

Ideologiaamme kuuluu ekoperiaatteet kaikella tasolla; Käyttämällämme sähköllä on ekoenergiamerkki, ja kierrätämme kaiken mahdollisen, myös sisustus on lähes kokonaan hankittu käytettynä. Tee- ja kahvitarjoilu luonnollisesti luomulaatuisena.

 

Ekokampaamo Shantissa sinua palvelee koulutetut ekokampaajat...

Miia

Miia Itämetsä

Olen ollut ekokampaaja vuodesta 2011. Olin silloin ehtinyt työskennellä parturi-kampaajana jo yli 10 vuotta, mutta vasta ekoilun myötä syntyi halu perustaa oma kampaamo.

Innoituksenani on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin näkökulma, ja hiusten hyvinvointi lähtee tietenkin sisältä päin. Olen itseopiskellut terveellistä ravitsemusta, ja etenkin hiusten hyvinvointiin liittyvistä ravinto-asioista annan mielelläni vinkkiä. Olen myös käynyt Annukka Aarnion solumineraali-terapeutti-koulutuksen.

Nopo

Nopo Nuukaa

Teen töitä ekokampaajana maanantaisin ja lauantaisin Ekokampaamo Shantissa lempeällä ja helposti innostuvalla flow'lla. Opiskelin itseni ekokampaajaksi 2010. Polku ekokampaajana on vienyt kiinnostusta syvemmälle kauneuden ja hyvinvoinnin kokonaisuuden ymmärtämiseen. Olen valmistunut myös luonnonvaratuottajaksi ja yrttineuvojaksi luonto- ja ympäristöalalta. Suomen luonnonkasvit ovat osaamisalaani. Opiskelu on antanut enemmän ymmärrystä luonnosta, ekologisuudesta, kasveista ja niiden käyttömahdollisuuksista. Frantsilasta olen valmistunut yrttihoitajaksi ja olen oppinut erilaisten raaka-aineiden ja tuotteiden käyttömahdollisuuksista ekokampaajan työssä, sekä päässyt syventymään erilaisiin rentouttaviin ja hoidollisiin hoitokokonaisuuksiin. Eniten työssäni pidän siitä, että pääsen kohtaamaan asiakkaan, saan hänet rentoutumaan ja hyvälle mielelle uusien elinvoimaisempien hiusten kanssa.

Teen energialeikkauksen yhteydessä lyhyen version intialaisesta päänhieronnasta, joka on ihana. Olen myös jatkokouluttautunut Vedakeskuksen pää- ja kasvohoito kurssilla, sekä ayurvedahoitajan opissa ayurvediseen intialaiseen päänhierontaan, joka poikkeaa lyhyemmästä versiosta. Ayurvedinen intialainen päänhieronta kestää kokonaisuudessaan tunnin ja sen voi varata minulta erikseen. Sopii loistavasti stressi-niska hoidoksi!

Tällä hetkellä opiskelen töiden ohella fytoterapeutiksi ja ravitsemusneuvojaksi, jotka pitävät sisällään lääketieteen perusteet 25 op. Kauneus ja hyvä olo tulee myös sisältäpäin! Lämpimästi tervetuloa ja nähdään Ekokampaamo Shantissa