Yritys

Liike


Shantissa hiuksia hoidetaan luontoa ja ihmistä kunnioittaen; Huomioimme käyttämiemme tuotteiden vaikutukset sekä ihmiseen että ympäristöön. Ekokampaajina olemme perehtyneet tuotteiden ainesosiin ja synteettisiä kemikaaleja vältetään. Haluamme tarjota asiakkaalle rauhallisen ja rentouttavan hetken. Palvelemme vain yhtä asiakasta kerrallaan.

Shantissa tehdään kaikki käsittelyt luonnon omilla aineilla ja 100% luonnonkosmetiikalla.

Ideologiaamme kuuluu ekoperiaatteet monella tasolla; kierrätämme kaiken mahdollisen, myös sisustus on lähes kokonaan hankittu käytettyinä. Tee- ja kahvitarjoilu luonnollisesti luomulaatuisena.

Shantissa tehdään kaikki käsittelyt luonnon omilla aineilla. Käytettävät ja myynnissä olevat tuotteet shampoista muotoilutuotteisiin ja meikkeihin ovat ekologisia ja luonnonmukaisia tuotesarjoja.

Ideologiaamme kuuluu ekoperiaatteet kaikella tasolla; Käyttämällämme sähköllä on ekoenergiamerkki, ja kierrätämme kaiken mahdollisen, myös sisustus on lähes kokonaan hankittu käytettynä. Tee- ja kahvitarjoilu luonnollisesti luomulaatuisena.

 

Ekokampaamo Shantissa sinua palvelee koulutetut ekokampaajat...

Miia

Miia Itämetsä

Olen ollut ekokampaaja vuodesta 2011. Olin silloin ehtinyt työskennellä parturi-kampaajana jo yli 10 vuotta, mutta vasta ekokampaajuuden myötä syntyi halu perustaa oma kampaamo. Ekokampaamo Shanti syntyi vuonna 2012.

Tykkään tehdä intialaista päähierontaa, ja olenkin saanut kehuja ”hoitavista käsistä”. Nautin saadessani nähdä päivittäin työssä kasvivärien upeita sävyjä ja saadessani hiuksen laskeutumaan kauniisti leikkauksen myötä. Vahvuuteni leikkauksissa on taipuisa ja kihara hius.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja hiustenkin hyvinvointi lähtee tietenkin sisältäpäin. Olen itseopiskellut ravinto-asioita, lisäravinnepuolta ja mm. 15 vuoden joogaharrastuksen myötä hengityksen vaikutuksia terveyteen. Olen käynyt Annukka Aarnion solumineraali-terapeutti-koulutuksen.

Mukana töissä kulkee useimpina päivinä seniori-koira Asso. Hän on maailman ystävällisin ja hyväntahtoisin koira, joka luo lisää rentoa tunnelmaa nukkua tuhisten ja pötköttelemällä rauhassa.

Nopo

Nopo Nuukaa

Teen töitä ekokampaajana maanantaisin ja lauantaisin Ekokampaamo Shantissa lempeällä ja helposti innostuvalla flow'lla. Opiskelin itseni ekokampaajaksi 2010. Polku ekokampaajana on vienyt kiinnostusta syvemmälle kauneuden ja hyvinvoinnin kokonaisuuden ymmärtämiseen. Olen valmistunut myös luonnonvaratuottajaksi ja yrttineuvojaksi luonto- ja ympäristöalalta. Suomen luonnonkasvit ovat osaamisalaani. Opiskelu on antanut enemmän ymmärrystä luonnosta, ekologisuudesta, kasveista ja niiden käyttömahdollisuuksista. Frantsilasta olen valmistunut yrttihoitajaksi ja olen oppinut erilaisten raaka-aineiden ja tuotteiden käyttömahdollisuuksista ekokampaajan työssä, sekä päässyt syventymään erilaisiin rentouttaviin ja hoidollisiin hoitokokonaisuuksiin. Eniten työssäni pidän siitä, että pääsen kohtaamaan asiakkaan, saan hänet rentoutumaan ja hyvälle mielelle uusien elinvoimaisempien hiusten kanssa.

Teen energialeikkauksen yhteydessä lyhyen version intialaisesta päänhieronnasta, joka on ihana. Olen myös jatkokouluttautunut Vedakeskuksen pää- ja kasvohoito kurssilla, sekä ayurvedahoitajan opissa ayurvediseen intialaiseen päänhierontaan, joka poikkeaa lyhyemmästä versiosta. Ayurvedinen intialainen päänhieronta kestää kokonaisuudessaan tunnin ja sen voi varata minulta erikseen. Sopii loistavasti stressi-niska hoidoksi!

Tällä hetkellä opiskelen töiden ohella fytoterapeutiksi ja ravitsemusneuvojaksi, jotka pitävät sisällään lääketieteen perusteet 25 op. Kauneus ja hyvä olo tulee myös sisältäpäin! Lämpimästi tervetuloa ja nähdään Ekokampaamo Shantissa