Ekokampaamo Shanti

Yritys

Shantissa hiuksia hoidetaan luontoa ja ihmistä kunnioittaen;  Huomioimme käyttämiemme tuotteiden vaikutukset sekä ihmiseen että ympäristöön. Ekokampaajina olemme perehtyneet tuotteiden ainesosiin ja synteettisiä kemikaaleja vältetään. Haluamme tarjota asiakkaalle rauhallisen  ja rentouttavan hetken. Palvelemme vain yhtä asiakasta kerrallaan.

Shantissa tehdään kaikki käsittelyt  luonnon omilla aineilla ja 100% luonnonkosmetiikalla.

Ideologiaamme kuuluu ekoperiaatteet monella tasolla; kierrätämme kaiken mahdollisen, myös sisustus on lähes kokonaan hankittu käytettyinä. Tee- ja kahvitarjoilu luonnollisesti luomulaatuisena.

Ekokampaamo Shantissa sinua palvelee koulutetut ekokampaajat…

OR5_0202-Edit (2)
Miia Itämetsä

Olen saanu kokemusta kampaajana toimimisesta jo yli 20v, ja siitä ajasta yli puolet ekokampaajana. Pian ekokampaajaksi kouluttautumiseni jälkeen perustin ensimmäisen oman kampaamoni Ekokampaamo Shantin v. 2012.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä, ja hiustenkin hyvinvointi lähtee tietenkin sisältäpäin. Olen käynyt Annukka Aarnion solumineraali-terapeutti-koulutuksen.

Vahvuuteni työssäni on laineikkaat ja kiharat hiukset, on myös ilo saada leikkauksella suoraksi luullut hiukset taipumaan. Toisaalta tykkään myös suorien hiusten selkeästä linjasta :).  Visuaalisena ihmisenä iloa työhöni tuo kasvivärien upea vivahteikkuus. 

Mukana töissä kulkee useimpina päivinä seniori-koira Asso. Hän on maailman ystävällisin ja hyväntahtoisin koira, joka luo lisää rentoa tunnelmaa nukkumalla ja pötköttelemällä rauhassa

Tervetuloa Shantiin!

Nopo Nuukaa
Noora Nuukaa

Teen töitä ekokampaajana maanantaisin ja lauantaisin Ekokampaamo Shantissa lempeällä ja helposti innostuvalla flow’lla. Opiskelin itseni ekokampaajaksi 2010. Polku ekokampaajana on vienyt kiinnostusta syvemmälle kauneuden ja hyvinvoinnin kokonaisuuden ymmärtämiseen. Olen valmistunut myös luonnonvaratuottajaksi ja yrttineuvojaksi luonto- ja ympäristöalalta.
Suomen luonnonkasvit ovat osaamisalaani. Opiskelu on antanut enemmän ymmärrystä luonnosta, ekologisuudesta, kasveista ja niiden käyttömahdollisuuksista. Frantsilasta olen valmistunut yrttihoitajaksi ja olen oppinut erilaisten raaka-aineiden ja tuotteiden käyttömahdollisuuksista ekokampaajan työssä, sekä päässyt syventymään erilaisiin rentouttaviin ja hoidollisiin hoitokokonaisuuksiin.

Eniten työssäni pidän siitä, että pääsen kohtaamaan asiakkaan, saan hänet rentoutumaan ja hyvälle mielelle uusien elinvoimaisempien hiusten kanssa. Teen energialeikkauksen yhteydessä lyhyen version intialaisesta päänhieronnasta, joka on ihana. Olen myös jatkokouluttautunut Vedakeskuksen pää- ja kasvohoito kurssilla, sekä ayurvedahoitajan opissa ayurvediseen intialaiseen päänhierontaan, joka poikkeaa lyhyemmästä versiosta. Ayurvedinen intialainen päänhieronta kestää kokonaisuudessaan tunnin ja sen voi varata minulta erikseen. Sopii loistavasti stressi-niska hoidoksi! Tällä hetkellä opiskelen töiden ohella fytoterapeutiksi ja ravitsemusneuvojaksi, jotka pitävät sisällään lääketieteen perusteet 25 op. Kauneus ja hyvä olo tulee myös sisältäpäin! Lämpimästi tervetuloa ja nähdään Ekokampaamo Shantissa.